Colette kozmetika

Arckezelések


A minél tökéletesebb eredmény elérése érdekében lehetőséged van választani a gépi technikával végzett arckezelések és a manuális arckezelések közül. 
GÉPI ARCKEZELÉSEK


1. Laza, megnyúlt ráncos az arcbőröd?

Ajánlom Neked az ULTRATONE arctornát,mely a leghatékonyabban  edzi arcodat.


Kezelés menete: Személyre szabott kezelési beállítások. Kúraszerűen 10 alkalmas kezelés csomagot ajánlok mindenkinek Ha még nem vettél rész ilyen kezelésen, mindenképpen 1 alkalmas próbakezelést javasolok. A kezelés időtartama 25 perc.


Ára: 1 alkalom 3.000 Ft
       10 alkalom 24.000 Ft


2. Tartós, mélyreható arckezelésre van szükséged?

Ajánlom Neked a SYNERGICA arckezelést, mely az iontoforézis és a borostyánfény sinergikus hatására épülve tökéletes hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, ezáltal bőröd szó szerint feltöltődik.

Kezelés menete:
 arctisztítás, arcradír, tisztító zselé, tonizálás, megfelelő hatóanyag bejuttatása a mélyebb rétegeibe (pl.hyaluronsav,argirelin) Bőrtípusnak megfelelő pakolás teljes arc + szem környék, masszázs.

Ára: 8.150 Ft -10.650 Ft


3. Sugárzó, fiatal bőrt szeretnél?


Ajánlom Neked a MIKRODERMABRÁZIÓS bőrcsiszolást, melynek hatására természetes módon újul meg bőröd a felső, elöregedett hámréteg eltávolításával. Az egyenetlenségek eltűnnek, sötét pigmentfoltok elhalványodhatnak.
Kezelés menete: Arctisztítás, fertőtlenítés, gyémántfejes mikrodemabrázióval bőröd lecsiszolása, tonizálás, nyugtató pakolás.

Ára: 8.350 Ft

4. Rugalmatlan, ráncos a bőröd?


Ajánlom Neked a fény energiájával történő ( IPL) bőrfeszesítést, mely természetes lehetőséget ad a bőrtónus javítására műtét és injekció nélkül.

Kezelés menete: Első kezelés előtt próbakezelés és állapotfelmérés szükséges. A kezelés erős hőérzetet okoz, de a kezelőfejbe beépített hűtés komfortossá teszi a kezelést. Az infravörös fény megbízható, egyenletes és állandó melegítést eredményez a bőr mélyebb rétegében, ahol a melegítés azonnali kollagén képzést indít el. A kezelés után közvetlenül enyhén bepirosodhat, illetve megduzzadhat a terület. Mindkettő egy órán belül megszűnik. A mindennapi tevékenység azonnal folytatható. Kúraszerűen javasolt.

Ára: 15.000-25.000 Ft


MANUÁLIS ARCKEZELÉSEK


Bőrtisztító kezelések

1. A klasszikus kozmetikai nagy kezelést kedveled?

Ha nem akarsz kiegészítő ápolást  igénybe venni, nincs komolyabb esztétikai bőrproblémád, de úgy érzed, rád fér egy alapos nyomkodás (mitesszerek eltávolítása), a Dr.RIMPLER kezelést ajánlom.

A kezelés menete: Arcbőr letisztítása, tonik, peeling, felpuhító krémmel arcmasszázs, gőzölés, a mitesszerek kitisztítása, fertőtlenítés, nyugtató-összehúzó pakolás, bőrtípusnak megfelelő arcmaszk, nappali befejező krém.

Ára:120 perc 8.200 Ft + hatóanyaggal 9.900 Ft
      120 perc 10.800 Ft + hatóanyaggal 12.400 Ft
2. Nem kell gőzt és a fájdalmas nyomkodást elviselned?

Ha nem szereted a gőzölést és csak minimális "fájdalommal" szeretnél megszabadulni a mitesszereidtől, pattanásaidtól, akkor  az IMAGE CLEAR CELL kezelés  a megfelelő számodra .

A kezelés menete: A kezelés előtt személyes konzultáció szükséges, mert ennek alapján tudjuk a kezelés menetét megbeszélni.

Ára: 8.600 Ft-11.800 Ft


 Esztétikai (szépítő) kezelések


1. Pigmentfoltok, rozace, akne, tág pórusok, hegek, ráncok?

Ha a felsoroltak közül valamelyik megtalálható arcbőrödön és szeretnél megszabadulni tőle, akkor ajánlom Neked az IMAGE I PEEL kezeléseket.

A kezelés menete: A kezelés előtt személyes konzultáció szükséges, mert ennek alapján tudjuk a kezelés menetét megbeszélni.

Ára: 24.300 Ft-29.500 Ft
2. Azonnali bőrfeltöltést szeretnél?

A MEZOTERÁPIA hatékonyan segít ebben.Olyan kezelés, melynek hatására arcbőröd visszanyeri fiatalos volumenét.

A kezelés menete: A kezelés előtt személyes konzultáció szükséges, mert ennek alapján tudjuk a kezelés menetét megbeszélni.

Ára.: arc 24.100 Ft (az ár magában foglalja a kezeléshez használt tűk árát nyak,dekoltázs: 29.700 Ft (az ár magában foglalja a kezeléshez használt tűk árát)
3. Orvosi hatékonyságú arcfiatalítást keresel?

Ajánlom számodra a CIT mikrotűs terápiát. Kollagénindukciós hatása révén bőröd kollagénrostjait erősíti meg, ezáltal feszesíti, fiatalítja arcodat.

A kezelés menete: A kezelés előtt személyes konzultáció szükséges, mert ennek alapján tudjuk a kezelés menetét megbeszélni.

Ára.:50.100 Ft(az ár magában foglalja a kezeléshez használt tűk és otthoni bőrápolási termékek árát)

Székesfehérvár

Nyitvatartás:

(lásd:Elérhetőségek)

Kádár Nikoletta kozmetikus mester

Telefonszám:
Kozmetika:
30/394-27-50
E-mail: info@colette.hu

Kozmetika

EMELJE BŐRÉT AZ EGÉSZSÉG ÚJABB SZINTJÉRE !Készítette: Webrakéta Kft.