Colette kozmetika

Masszázs


Tudtad? A masszázs hatással van a bőr rugalmasságának a megőrzésében, ezáltal lassítja az öregedést. Erősíti a faggyú-és izzadtság mirigyek kiválasztó munkáját, eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a bőr anyagcseréjét. A lágy masszázsfogások megnyugtatják az idegeket, oldja a feszültségeket, segítenek az ellazulásban. A megfeszült izmok ellazulnak, az ernyedt izomzat újult erőre kap. A masszázs akár többszörösére növelheti a felületes és a mélyen fekvő testszövetek vérellátását. A vérellátás javítja a sejtek oxigén-és tápanyagellátását. Emellett az érintés az élénkebb vérkeringés a nyirokrendszer működését is serkenti, amitől javul a lerakódott salak-és méreganyagok kiválasztásának és elszállításának hatásfoka.

 

FÉLDRÁGAKÖVES  LIFTING ARCMASSZÁZSEgy különleges masszázsélményre amely elsimítja a feszültséget. Egyedi kezelést nyújt a felmelegített rózsakvarc és lehűtött márványkövek energetizáló hatása segítségével.Arc masszázs

Kezelés menete: A hideg és meleg  kövek váltakozó ritmusának hatására az arcbőr visszanyeri rugalmasságát, feszességét, és segítségével könnyebben bejutnak a felhasznált koncentrátum értékes hatóanyagai. Hatása: A kövek finom rezgései  feloldják  a kellemetlen izomfeszülést  és enyhíti a mindennapos feszültséget, az érzelmi gátakat  és kiegyensúlyozó szerepet töltenek be testileg, lelkileg, szellemileg. A lifting hatású masszázs során  egy csodálatos élményben lehet  részed bőröd pedig  simává, élettelivé válik.

Ára: 3.800 FtEGYÉB MASSZÁZSOK

Klasszikus arcmasszázs: 1.950 Ft                                                        

Arc és dekoltázs masszázs: 3.500 Ft


NE HAGYD KI!  Kérj időpontot.

Székesfehérvár

Nyitvatartás:

(lásd:Elérhetőségek)

Kádár Nikoletta kozmetikus mester

Telefonszám:
Kozmetika:
30/394-27-50
E-mail: info@colette.hu

Kozmetika

EMELJE BŐRÉT AZ EGÉSZSÉG ÚJABB SZINTJÉRE !Készítette: Webrakéta Kft.