Colette kozmetika

Szőrtelenítés

Szabadulj meg a makacs szőrszálaktól!


AMERIKAI  PATRONOS STERIL GYANTA


Hagyományos gyantázás mely, gyors és higiénikus.A gyanta és a hozzá tartozó elő - és utókezelő anyagok professzionális minőségűek, melyekkel tökéletes simaság érhető el.
A gyantázás külön helyiségben,gyanta ágyon, egyszer használatos gyanta lepedőn, maximális higiénia mellett (fertőtlenítés, bőrnyugtatás) történik. A bikini terület szőrtelenítéséhez egyszer használatos,eldobható alsóneműt biztosítunk.

Árak: bajusz: 980 Ft ,   áll: 1.200 Ft  , arc-pajesz: 1.540 Ft

          szemöldök: 1.050 Ft

          hónaljak:  1.200 Ft

          hagyományos bikini vonal: 1.200 Ft,         bikini vonal: 1.450 Ft

          intim gyanta (Francia): 2.200 Ft,    intim gyanta (Brazil): 3.050 Ft ,   teljes intim (Hollywood-i): 4.000 Ft

          hascsík: 700 Ft ,      teljes has: 1.300 Ft

          alkar: 880/1.200 Ft ,    teljes kar: 1.550 Ft

       alsó lábszár: 2.100/ 2.400 Ft ,   comb: 2.980 Ft ,  végig láb: 4.950 Ft
Szőrtelenítés

CUKORPASZTA


Egy gyanta és egy technika ami más mint az eddigiek.

A cukorpaszta Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata. Az eljárás és az anyag korszerűsítésével az ókori módszer alkalmazhatóvá vált a legigényesebb kozmetikai szalonokban történő alkalmazásra.

A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat- vagy színezőanyagot nem tartalmaz. Hypoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik.

Csak a szőrszálhoz  tapad
illetve gyengéden távolítja el az
elhalt hámsejteket, így a kezelés
fájdalommentes, az eredmény
pedig hosszan tartó, bársonyos
sima bőr.
A cukorpaszta a szőrt növekedési
iránnyal megegyezően távolítja el.
Ennek a gyengédségnek köszönhetően többször is felvihető az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt.
Langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről.

A pasztát kézzel masszírozzuk a szőrtelenítendő bőrfelületre, a szőr növekedésével ellentétes irányba. Az anyag test meleg, így használatakor nem áll fenn az égetés veszélye.
A cukorpaszta körbeveszi a szőrszálat, bizonyos mélységig belefolyik a tüszőbe. A növekedési irányban történő extrakció teljes, nem marad betört szőrszál a tüszőben.
A kezelés tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését.

Az eljárás lényegesen kevésbé kellemetlen, mint a hasonló elvű de ellenkező irányú hagyományos gyantázás.
Különösen érzékeny területek (pl. arc, bajusz, fazon) gyantázásánál szembetűnő a különbség, de bármely testtájon alkalmazható.


A gyantázás külön helyiségben, gyanta ágyon, egyszer használatos gyanta lepedőn, maximális higiénia mellett (fertőtlenítés, bőrnyugtatás) történik. A bikini terület szőrtelenítéséhez egyszer használatos,eldobható alsóneműt biztosítunk.


Árak:  bajusz: 1.550 Ft ,   áll: 2.100 Ft  , arc-pajesz: 2.980 Ft

          szemöldök: 1.550 Ft

          hónaljak: 2.100 Ft

          hagyományos bikini vonal: 2.100 Ft,        bikini vonal: 2.650 Ft 

         intim gyanta (Francia): 3.650 Ft,   intim gyanta (Brazil): 5.050 Ft,    teljes intim (Hollywood-i): 6.500 Ft      

         hascsík: 1.400 Ft ,      teljes has: 2.650 Ft

         alkar: 2.100/2.650 Ft ,     teljes kar: 3.650 Ft

      alsó lábszár: 3.100/ 3.400 Ft ,  comb: 4.850 Ft ,  végig láb:  8.350 Ft
IPL (Tartós szőrtelenítés)


Az IPL (Intenzív Pulzáló Fény) szőrtelenítés a legeredményesebb szőrtelenítő technika manapság.

- gyors
- fájdalommentes (hűtött kezelőfej)
- több évig tartósan szőrtelenítA kezelés

- személyre szabott
- biztonságos
- pontos

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az IPL-es szőrtelenítés területén. A legújabb generációs IPL szőrtelenítéssel eredményes és gazdaságos megoldást kínálunk a nemkívánatos szőrzet tartós eltávolítására

Hogyan működik?

A hosszú távú szőrtelenítés ma létező legmodernebb eljárásai közé tartozik a lézeres és az IPL eljárás. Ezen technológiák alapját a szelektív fototermolízis tudományos elmélete képezi. A kezelés alatt kibocsátott fényenergiát a szőrszál pigmentje (melanin) elnyeli, ami aztán hővé alakul át. A hőenergia ezt követően a szőrszálon keresztül eljut a tüszőbe, ami a szőrszál és a tüsző hőmérsékletének emelkedését idézi elő. Ez pedig jelentős mértékben károsítja a szőrtüszőt és a szőr növekedési mechanizmusát, miközben a bőr sértetlen marad.

szőrtelenítésAz IPL technológia több fizikai szempontból is eltér a lézertől. A legfőbb különbség az, hogy míg a lézer egy meghatározott hullámhosszon bocsátja ki a fényt, addig az IPL különböző hullámhosszok széles skáláját sorakoztatja fel, és így lehetővé válik az eljárás sokrétűbb, rugalmasabb felhasználása bőrtípustól és a test eltérő adottságú területeitől függően, amely különbözhet színben, vastagságban, valamint a szőrszálak mélységében is.

Ha unja már a folyamatos gyantázást és az állandó borotválással járó szúrós szőrzetet, begyulladt szőrtüszőket, akkor alkalmazza ön is ezt az eljárást.

Hol alkalmazhatjuk?

Hatékony a test bármely területén. Olyan esztétikai gondok orvosolhatók, mint a bajusz, fazon, lábszár, szemöldök, hónalj, hascsík stb. Férfiaknál a hát, mellkas, nyaki szőrzet, láb, stb.

Mit érezhetünk?

A kezelés a vendég igénye szerint lehűtött kezelőfejjel történik, emiatt fájdalmatlan. Enyhe csípés érezhető.

Mikor érdemes elkezdeni?

Csak az anagén fázisban lévő szőrszálakra hat ez a módszer is, ezért egymásra épített, kúraszerű kezelésekre van szükség. Az egyes alkalmak között szünetet kell tartani. A kezelés sorozatot legcélszerűbb ezért őszi-téli hónapokban indítani.

Referenciák

Számos elégedett vendéget tudhatunk magunk mögött. Ha ön is szeretne közéjük tartozni, kérjen bővebb, személyre szabott felvilágosítást, hogy a kellő információk birtokában tudjon dönteni.
Székesfehérvár

Nyitvatartás:

(lásd:Elérhetőségek)

Kádár Nikoletta kozmetikus mester

Telefonszám:
Kozmetika:
30/394-27-50
E-mail: info@colette.hu

Kozmetika

EMELJE BŐRÉT AZ EGÉSZSÉG ÚJABB SZINTJÉRE !Készítette: Webrakéta Kft.