Colette kozmetika

Testkezelések

Tudtad? A bőr alatti kötőszövetekben a zsír könnyen felhalmozódik, így annak rugalmassága csökken, és „narancsbőr” alakul ki. Megváltozik a vér- és nyirokkeringés, melynek következményeként a szövetek ödémássá válnak. A kor előrehaladtával a narancsbőr gyorsabban és mélyrehatóbban jelenik meg,jeleit testünkön a comb mutatja leginkább.Manuális testkezelésekNem lesz narancsbőröd, megelőzheted!

 ANAKONDA PROFESSIONAL ANTICELLULITE  PROGRAM

Azoknak ajánlom, akiknek gyenge, vagy érzékeny a bőrük a gépi testkezelésekhez. A program egy hatékony krém és olaj összeállítás + Szulamit Kötőszövet Anti-Cellulite masszázstechnika kombinációja.

A kezelés eredménye: A problémás részeken a bőr kisimul, puhább  feszesebb, teltebb lesz. A rossz keringésű területek működése normalizálódik.

Kezelés menete: A különleges összetételű, narancsbőr kezelésére kifejlesztett masszázskrémmel (legfőbb hatóanyagai a Genistein, Koffein Karnitin és a Spirulina alga.) végzett masszázs speciális gyúró, morzsoló és simító mozdulatok szigorú sorrendjéből áll. Egy kúra 10 alkalmas. 

 

Időtartam: 60 perc Ára:   1 alkalom5.600 Ft 
                                    
10 alkalom: 50.400 Ft


Gépi testkezelések

 
Minden megpróbáltál már, de nincs változás? Az alakformáló  testkezelő gép ebben segít.


Centiméterben mérhető alakváltozást szeretnél?

ULTRATONE FURURE PRO

Ajánlom azoknak, akik a rövid ideig tartó gyors alakformáló kezeléseket szeretik.


A kezelés eredménye: Az Ultratone kulcsfogalma a „Trophic code” koncepció. A trofikus jelformák az emberi test azon bio-elekromos jelrendszerei, amellyel a központi idegrendszer vezérli az emberi test alrendszereit és funkcióit. Egyedüli rendszer a világon, amely a teljes szövetrendszert folyamatosan váltakozó beállításokkal, a felszíntől a mély izomalapokig átdolgozza.

Kezelés menete: Az új Futura Pro készülék egyéni adottságok alapján készíti el az optimális kezelési tervet. Több mint 150 ezer programlehetőség és 44 trofikus jelforma közül választja ki a leghatékonyabb jelsorozatokat és program fázisokat  a koncentrált és hosszútávú eredmények elérése érdekében.

Időtartam: 30 perc Ára:  1alkalom:    5.000 Ft
                                    10 alkalom: 35.000 Ft

             


                       


 Székesfehérvár

Nyitvatartás:

(lásd:Elérhetőségek)

Kádár Nikoletta kozmetikus mester

Telefonszám:
Kozmetika:
30/394-27-50
E-mail: info@colette.hu

Kozmetika

EMELJE BŐRÉT AZ EGÉSZSÉG ÚJABB SZINTJÉRE !Készítette: Webrakéta Kft.